Taxi naar Vaccinatielocatie

Heeft u taxivervoer naar een coronavaccinatie nodig? Wij brengen u van en naar uw vaccinatie locatie vanuit de provincie Utrecht naar iedere vaccinatie locatie tegen zeer scherpe tarieven.

Bij het boeken van uw taxirit voert u het tijdstip van de vaccinatie afspraak in. Ons systeem berekend vervolgens het tijdstip waarop de taxi u komt ophalen.

Zowel de heen- als terugreis van de rit wordt door dezelfde chauffeur gereden. Een vaccinatierit is dus altijd een retourrit, waarbij het wachttarief bij de prijs is inbegrepen. De chauffeur blijft, hoe lang het ook duurt, tijdens de vaccinatie wachten.

Na afloop brengt de chauffeur u weer veilig thuis.

**telefoon**

info@taxi-soesterberg.nl

Contact PersonWhatsapp
Taxi Soesterberg Personenvervoer

Personen vervoer

Taxi Soesterberg biedt comfortabel taxivervoer tegen zeer voordelige tarieven vanuit Soesterberg en omgeving (Regio’s Zeist, Soest en Amersfoort).

Taxi Soesterberg vervoert lokaalregionaallandelijk en ook van en naar België en Duitsland.

Taxi Soesterberg Luchthavenvervoer

Luchthaven vervoer

Taxi Soesterberg verzorgt niet alleen het vervoer van en naar Schiphol, maar naar alle vliegvelden binnen en buiten Nederland.
Voor deze service bieden wij vaste scherpe
prijzen aan.

Voor een berekening en of boeking kunt u gebruik maken van de speciaal hiervoor ingerichte rekenmodule.

Taxi Soesterberg Tarieven

Tarieven

Kijk op onze tarieven pagina voor enkele voorbeelden van onze zeer voordelige tarieven. Of gebruik de rekenmodule en ontvang direct een aanbieding op maat.

Wanneer u uw taxi direct online betaald kan u tot 5% extra korting ontvangen op uw taxirit. Betalen kan met iDeal, PayPal en Creditcard. Betalen in de taxi kan uiteraard ook, in de taxi is ook een betaalautomaat aanwezig.